tara
November 7th,2007, 03:39 PM
اللهم صلي على محمد وال محمد وعجل فرجهم واهلك اعدائهم روزى مردى صحرايي بره اهويي را بعنوان هديه براى بيامبر صلى الله عليه وعلى اله وسلم اورد وعرض كرد اى رسول خدا اين بره اهوا را براى دو فرزند كرانمايه ات حسن وحسين عليهم السلام اورده ام بيامبر اكرم صلى الله عليه وعلي اله وسلم ان هديه را بذيرفت وجون امام حسن عليه السلام در انجا حضور داشت ان را به ايشان اعطاء نمود بس از ساعتي حسين عليه السلام كه كودكي خردسال بود از راه رسيد وبا ديدن ان بره اهو كه به برادرش حسن عليه السلام اعطاء كرديده بود همانند ان را تقاضا كرد بيامبر اكرم صلى الله عليه واله وسلم به او بسيار مهرباني نمود ولي او در خواسته خود اصرار مي كرد در اين هنكام مردم با تعجب ديدند اهويي با بجه خود بيشابيش كركي كه انها را همراهي مي كند وارد شدند وخدمت بيامبر اكرم صلى الله عليه واله وسلم رسيدند ان اهو به زبان امد وكفت اى بيامبر من دو بجه داشتم كه يكي از انها را شكارجي شكار كرد ونزد شما اورد من نيز مشغول بجه دوم خود شدم وبه ان شير مي دادم كه ناكهان صداى به كوشم رسيد كه كفت اى اهو هر جه زوتر فرزند خود را به بيامبر (ص) برسان تا ان را به حسين عليه السلام اهداء نمايد جراكه حسين عليه السلام از ان حضرت بره اهويي را خواسته ونزديك است كه حسين عليه السلام به كريه درايد به همين خاطر همه ملائكه سر از سجده كاه برداشته ونكران او هستند جرا كه اكر او كريه كند همه فرشتكان مقرب كريه خواهند كرد سبس نداى ديكرى امد وكفت اى اهو اكر با سرعت اين كار را انجام ندهي كرك را بر تو مسلط مي سازم تا هم خودت وهم بره ات را بدرد بس بطرف شما حركت كردم وبه اراده الهي خود را به شما رساندم وفرزند خويش را اوردم وخدا را سباسكزارم كه بيش از جارى شدن اشك حسين عليه السلام به خدمت رسيده ام در اين هنكام صداى تكبير مردم بلند شد بيامبر صلى الله عليه وعلى اله وسلم نيز براى ان اهو دعاى خير نمود وان بره اهو را به حسين عليه السلام اعطاء نمود0
عجائب ومعجزات شكفت انكيزىاز امام حسين عليه السلام 00000000سيد محمد طباطبائي
عجائب ومعجزات شكفت انكيزىاز امام حسين عليه السلام 00000000سيد محمد طباطبائي