tara
November 5th,2007, 03:14 PM
اللهم صلي على محمد وال محمد وعجل فرجهم واهلك اعدائهم
به دستور منصور دوانيقي عليه اللعنه يك شب امام صادق رادر نيمه شب با سر برهنه وبدون روبوش به حضور او اوردند منصورعليه اللعنه باكمال جسارت وخشونت به ان حضرت شمشير خود را از غلاف بيرون كشيد تا كردن امام را بزند ناكاه رسول خدا صلى الله عليه واله وسلم را در برابر خود ديد وشمشير را غلاف كرد يك با رهم منصور دوانيقي عليه اللعنه براى فرماندار مكه ومدينه بيغام داد خانه جعفر بن محمد "امام صادق عليه السلام" را بسوزان او اين دستور را اجرا كرد وخانه امام صادق عليه السلام را سوزانيد كه اتش ان تا به راهرو خانه سرايت كرد امام صادق عليه السلام بيرون امدند وميان اتش كام برمي داشتند مي فرمودند:"انا ابن اعراق الثرى انا ابن ابراهيم خليل الله"
منم فرزند اسماعيل كه فرزندانش مانند ركك وريشه در اطراف زمين براكنده اند
منم فرزند ابراهيم خليل خدا كه اتش نمرود بر او سرد وسلامت شد"
سرنجام منصور دوانيقي عليه اللعنه به وسيله انكورى كه ان را زهرالود كرده بود به امام صادق عليه السلام خورانيد وان حضرت را مسموم كرد وامام صادق عليه السلام را به شهادت رسانيد
اى كشته ز زهر كينه مسمـــــــــــــــوم000اى خفته به خاك تيره مظلوم
زد زهر ستم به جانت اتــــــــــــــــــش000افتاد بر استخوانت اتش
زين غم دل عالمي كباب اســــــــــــت000كه تربت تو در افتاب است
بي زائر وباركاه وايـــــــــــــــــــــوان000بي شمع وجراغ وبي نكهبان
در سينه اكر كــــــــــــــــــــه داغ دارم 000زان تربت بي جراغ دارم
داستانهايي از ائمه بقيع عليهم السلام0000شهيد احمد مير خلف زاده
قاسم ميرخلف زاده
به دستور منصور دوانيقي عليه اللعنه يك شب امام صادق رادر نيمه شب با سر برهنه وبدون روبوش به حضور او اوردند منصورعليه اللعنه باكمال جسارت وخشونت به ان حضرت شمشير خود را از غلاف بيرون كشيد تا كردن امام را بزند ناكاه رسول خدا صلى الله عليه واله وسلم را در برابر خود ديد وشمشير را غلاف كرد يك با رهم منصور دوانيقي عليه اللعنه براى فرماندار مكه ومدينه بيغام داد خانه جعفر بن محمد "امام صادق عليه السلام" را بسوزان او اين دستور را اجرا كرد وخانه امام صادق عليه السلام را سوزانيد كه اتش ان تا به راهرو خانه سرايت كرد امام صادق عليه السلام بيرون امدند وميان اتش كام برمي داشتند مي فرمودند:"انا ابن اعراق الثرى انا ابن ابراهيم خليل الله"
منم فرزند اسماعيل كه فرزندانش مانند ركك وريشه در اطراف زمين براكنده اند
منم فرزند ابراهيم خليل خدا كه اتش نمرود بر او سرد وسلامت شد"
سرنجام منصور دوانيقي عليه اللعنه به وسيله انكورى كه ان را زهرالود كرده بود به امام صادق عليه السلام خورانيد وان حضرت را مسموم كرد وامام صادق عليه السلام را به شهادت رسانيد
اى كشته ز زهر كينه مسمـــــــــــــــوم000اى خفته به خاك تيره مظلوم
زد زهر ستم به جانت اتــــــــــــــــــش000افتاد بر استخوانت اتش
زين غم دل عالمي كباب اســــــــــــت000كه تربت تو در افتاب است
بي زائر وباركاه وايـــــــــــــــــــــوان000بي شمع وجراغ وبي نكهبان
در سينه اكر كــــــــــــــــــــه داغ دارم 000زان تربت بي جراغ دارم
داستانهايي از ائمه بقيع عليهم السلام0000شهيد احمد مير خلف زاده
قاسم ميرخلف زاده